Welkom bij

Charlotte Elisabeth van Beuningen Stichting

De Charlotte Elisabeth van Beuningen Stichting is een woningstichting, opgericht op 10 september 1937 vanuit particulier initiatief ter verbetering van de woningtoestanden in Vught.

Op dit moment beschikt de Stichting over ongeveer 186 woningen, welke allen worden verhuurd. Een deel van de woningen dateert nog uit de tijd van de oprichting van de Stichting, een ander deel is in de tweede helft van de jaren '90 gebouwd. Over het algemeen zijn de woningen van de Stichting van bescheiden omvang.

Vrijkomende woningen van de Stichting worden opnieuw verhuurd aan daarvoor in aanmerking komende bij de Stichting ingeschreven woningenzoekenden. Over het algemeen zijn de woningen van de Stichting bedoeld voor minder draagkrachtige woningzoekenden.

Actueel woningaanbod

Fortstraat 17
  • Aanbod

BESCHIKBAAR: Geen

Er zijn op dit moment geen woningen beschikbaar

• Kenmerken

• Voorwaarden

Nieuwe ontwikkelingen

GEREALISEERD 20 sociale huurwoningen Locatie Elzenburg te Vught. De woningen aan de Molenstraat en Brabantlaan zijn verhuurd. Aantal reacties: 120. Er heeft een loting bij de Notaris plaats gevonden.

Burgemeester R.J. van de Mortel heet de eerste bewoner van Elzenburg welkom.

9 woningen Brabantlaan

11 woningen Molenstraat

Onderstaande documenten openen in een nieuw venster

Brief integrale beoordeling Autoriteit Woningcorporaties 2019